Polska Koalicja Pacjentów Onkologicznych to wspólny głos ponad 100 tysięcy pacjentów onkologicznych w Polsce zrzeszonych w 44 organizacjach z terenu całego kraju. Wspólnie działamy na rzecz poprawy sytuacji wszystkich chorych onkologicznie, dzieci i jakości i długości życia chorych z chorobami nowotworowymi w Polsce, dzięki wdrożeniu najwyższych standardów profilaktyki, diagnostyki, terapii i rehabilitacji onkologicznej.

Senior 24h to Portal o Seniorach dla Seniorów i dzieci Seniora. Tworzymy przyjazną przestrzeń Internetu. Posiadamy wiele udogodnień takich jak : czytnik artykułów, powiększenie czcionki czy kontrast. Po przez kampanię społeczną Teraz Senior! staramy się zmienić myślenie o ludziach starszych i ich potrzebach.

Zależy nam na zaangażowaniu szerokiego grona osób, firm i instytucji szczerze zainteresowanych tematyką senioralną i szeroko rozumianą gospodarką senioralną.

Nasze hasło: „Przyszłość! Nie starość” motywuje do wychodzenia poza schematyczne myślenie o tym, co czeka nas wszystkich i do weryfikacji oczekiwań względem tego, co przed nami.

Fundacja Senioralna, która powstała i działa z myślą o seniorach na terenie Ustronia oraz całej Polski. Główną działalnością Fundacji jest ogólnopolski serwis internetowy  www.zdrowy-senior.org skierowany do osób dojrzałych, aktywnych, dbających o swoje zdrowie, chętnie korzystających z różnych form wypoczynku i rehabilitacji w Polsce i miejscowościach uzdrowiskowych. Drugą z inicjatyw Fundacji jest Uzdrowiskowa Karta Korzyści, czyli program atrakcyjnych zniżek i ofert rabatowych przygotowany specjalnie dla osób ceniących walory wypoczynkowe i lecznicze miejscowości uzdrowiskowych w Polsce.