Weź udział w webinarze "Akademia na żywieniu"!

2023-11-10

14 listopada 2023 roku Stowarzyszenie "Apetyt na Życie" rozpocznie innowacyjny projekt o nazwie "Akademia na Żywieniu". Projekt ten ma szczególne znaczenie dla pacjentów onkologicznych i ich rodzin, oferując wsparcie i wiedzę dotyczącą zdrowego żywienia w trakcie walki z chorobą nowotworową.

Serdecznie zapraszamy wszystkich na pierwszy webinar, który odbędzie się 14 listopada o godzinie 19:00. Podczas wydarzenia, uczestnicy będą mieli okazję dowiedzieć się, dlaczego dieta odgrywa kluczową rolę w procesie leczenia choroby nowotworowej. Omówione zostaną również aspekty związane z niedożywieniem, które często dotyka pacjentów podczas trudnej walki z chorobą.

Aby wziąć udział w webinarze, prosimy o odwiedzenie strony ???? link do wydarzenia na Facebooku.

Dla zainteresowanych, rejestracja na wydarzenie jest dostępna na stronie internetowej projektu: www.NaZywieniu.pl. Zapraszamy do zgłaszania się i dzielenia się tą informacją z bliskimi.

Zdobywajmy wiedzę na temat znaczenia prawidłowego żywienia w walce z chorobą nowotworową. Wierzymy, że dzięki temu projektowi możemy wesprzeć pacjentów onkologicznych i ich rodziny w trudnym procesie leczenia, dostarczając im nie tylko niezbędnej wiedzy, ale również wsparcia. Dołączcie do nas i razem uczmy się, jak dbać o zdrowie w trakcie trudnych chwil.